032 306 990
info@automehanika-vinkovci.hr
Ul. Josipa Matasovića 1, Vinkovci
Servis vozila

Vršimo servis na svim automobilima. Ugodna i sigurna vožnja najbitnija je svakom vozaču stoga brigu za Vašeg ljubimca prepustite nama, a vožnju i uživanje prepuštamo Vama.

Uz to što servisiramo sve marke vozila ovlašteni smo servis za Ford vozila.

Mi uvijek težimo osiguranju kvalitetnog servisa i popravaka vašeg vozila, na jednaki način kao što smo ga kvalitetno izradili. Naše odlično obučeno tehničko osoblje će vam pomoći održati vaš Ford u savršenom stanju i sigurnim za vožnju, te također zadržati njegovu prodajnu vrijednost. Možete očekivati vrijednost za uložena sredstva, profesionalnu uslugu i visoko kvalitetne dijelove od osoblja koje najbolje poznaje vaše vozilo.

Naši djelatnici raspolažu stručnim znanjima i vještinama potrebnim za brz i kvalitetan popravak Vašeg vozila. Pravilnim održavanjem u ovlaštenom servisu izbjeći ćete nepotrebne troškove popravaka zbog pogrešnog korištenja, zapuštanja ili nepropisnog održavanja, te ćete dodatno povećati vrijednost svoga vozila kod eventualne prodaje.

Zbog toga bi trebali:

  • Vaše vozilo servisirati prema Ford-ovim preporukama. Napomena: Budete li duže vrijeme zanemarivali redovno održavanje i redovne servise, smanjiti će se jamstvena pokrivenost oštećenih dijelova.
  • Osigurati da se prilikom servisa koriste originalni Ford-ovi dijelovi i tekućine ili, dijelovi i tekućine koji kvalitetom odgovaraju originalnim Ford-ovim dijelovima i tekućinama.
  • Voditi urednu i potpunu evidenciju održavanja u knjižici te sačuvati sve primljene račune kao dokaz da je vozilo redovno servisirano, u skladu sa Ford servisnim planom, koristeći odgovarajuće dijelove i tekućine. To će vam pomoću u slučaju da želite ostvariti jamstveno pravo koje uključuje dijelove na čiji je kvar moglo utjecati neodgovarajuće ili neredovito održavanje.

Napomena: Posebno je važno sačuvati originalne račune kada servis ili popravke ne obavljate kod ovlaštenog Ford partnera. Trebati će Vam pri ostvarivanju prava iz jamstva, kao dokaz da su poštovane preporuke Forda i da su korišteni odgovarajući dijelovi i tekućine. Da bi izbjegli moguće nesporazume bitno je da svi takvi računi sadrže ime i adresu servisa koji je izvršio popravak i ime proizvođača i dobavljača korištenih dijelova i tekućina.

  • Karoseriju održavati redovnim čišćenjem prema Ford uputama.

 

 

 

Svaki auto servis zahtijeva provjeru motora jer je motor najvažniji dio automobila. Osim sto ih popravljamo i servisiramo s velikim užitkom, isto tako ih i čistimo jer, iako se ne vidi, čak i motor treba biti čist kako ne bi doslo do neželjenih oštećenja ili kvarova.

Klijent je najbitniji, kao i njegova sigurnost tijekom vožnje. Nakon što izvršimo potrebne popravke na Vašem automobilu, testiramo Vaš automobil prije nego Vam sa sigurnošću kažemo da smo uspješno obavili posao.